Tommy Ahlers

Tro på det

Som samfund skal vi ikke bare være godt med i feltet, vi skal gå forrest og turde have høje ambitioner.

Mit Danmark

Jeg er virkelig stolt af Danmark. Over det gode samfund vi har skabt. Over tilliden til hinanden og vores stærke sammenhængskraft.

Når jeg ser på Danmark, ser jeg et unikt land, der helt fortjent tiltrækker masser af positiv opmærksomhed. Men jeg ser også et samfund, der spilder sine muligheder og har et uforløst potentiale.

Jeg tror at vi kan blive nationen, som man kigger til for svar på mange af de udfordringer, som skaber bekymring og usikkerhed i verden. Skal vi indfri potentialet, kræver det modet til at gå nye veje og masser af den slags realitetssans, som man får ved at have arbejdet og skabt forandring uden for Christiansborgs mure.

En iværksætter i Folketinget.

Jeg stiller op til Folketinget, fordi jeg drømmer om et land, hvor der er muligheder for alle. Et land hvor der er plads til at forfølge ens drømme, og hvor flere tager et medansvar for at skabe nyt og udvikle vores fællesskab.

Selvom jeg er gået ind i politik, er jeg stadig iværksætter. Jeg vil derfor tillade mig selv at begå fejl og blive klogere.

Jeg vil udfordre vanetænkningen og kombinere de bedste ideer for at skabe den politik, der rent faktisk rykker vores land fremad. Jeg tror der er behov for en tilgang til politik, hvor vi bruger mindre tid på benspænd , og mere tid på at løse de store udfordringer, vi står overfor.

En stemme på mig bliver en stemme på en fremtid på vores egne præmisser. Den bliver en stemme på handling, forandring og udvikling. Alt sammen for at styrke det, vi værdsætter højere end noget andet – vores frihed til at leve uden at bekymre os om fremtiden.

Less talk and more action